11. januar 2017

Danmark 3, hvorfor ikke?

Assens var gudjammerlig kjedelig - i alle fall i mine øyne, men naturen og omgivelsene skal en ikke klage på. Vi tok med bobilHelga videre og fant JUELSMINDE! Der var det mye som skjedde fant vi ut, og tok opphold noen dager før Legoland ventet på oss og Håvards familie. Juelsminde er vel kjent på Jylland for mange nordmenn, men ikke minst for tyskere og danskene selv. Juelsminde er travel fra mai til september. Utrolige mange sommerhus her, utleie mulig i stort monn, god og flott oppgradert campingplass med vanvittig bra plassering til alt - og stellplass på brygga med plass til ca 10-15 enheter i perioder. Vi opplevde Juelsminde som travel, småfiskebåter overalt, hyggelig uke med sykkelritt og gule dager med show og tv-sendinger.......Campingplassen ble vår hovedsete og ikke brygga, den var vel trang og full...Vi fikk god plass og hageflekk sammen med trivelig danskt ektepar i vår parsell. Stranda lå rett bak og innbydende med sand så langt øyet rakk. Foran plassen sentrum, gode bakerier, butikker av ymse slag, pub og gode restauranter. Ellers kan du drive dank og sykle i næromgivelsene, er bruke Juelsminde som utgangspunkt og farte rundt. Aberet her midt i fellesferien er mye mennesker og noe vanskelig å finne parkeringsplasser, men sykkel er greit alternativ for hele Danmark er jo tilrettelagt for oss som tar to-hjulinger av en eller annen form...

Vi tusla rundt i havneområdet og så på alt det som skjedde. Fiskerestaurant. Opplevelser med Dansk TV2. Sykkelritt. Utstillinger av kunst. Folkemasser som skulle se fesjået.
I sen kveldstime kl 20:00 spilte en trompetist fra lokalt skolekorps kvelden inn på bryggas utkant i spillehuset. Solnedgangen og musikken var grei den, og de yndige piger som spilte, var nok litt nervøse. Kveld etter kveld med samme opplevelse, så ta deg en tur ut på snippen av bryggen og opplev varmen i sjenerøsiteten i å spille inn aftenen!

Vi anbefaler Juelsminde til alle, og skriver ikke så mye om dette flotte stedet! Opplev selv!

Juelsminde med gule shopping og showdager i juli - herlig

Noe til kaffin? Romkuler nesten 1 kg store ......hallo!!

Fra havnepartiet en sen kveldstime når klokken var slagen 20:00 

Et glass til superb middag ute på byen hører med, og Tuborg smaker alltid

Deler av strandpartiet...Her kan du gå i øst og vest, så langt du bare gidder...


Litt uvær må vi jo ha, og her er regnet på vei inn...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar