19. juli 2011

Fyn - Camp Hverringe, sølvbryllupsdagen 190711, LIVET ER DEJLIGT !

Ja, her på campingplassen Hverringe, har vi 5 stjerners plass, tilbud, spa, butikk, masse lekeaktiviteter hele uka gjennom, treningsmuligheter hele uka gjennom, poolområde for liten og stor samt ordinære ting og tang som finnes på en superdupercampingplass...
Sjelden vare i Norge, må som regel til utlandet for å finne slike supre plasser...
Erfaringene fra syd-Sverige Danmark, Tyskland, Italia, Østerrike, Slovenia og Kroatia slår norske campingplasser ned i støvlene ! Er det noe rart vi drar sydover når sommeren og sola kommer som campingturister ?
Javel, vi betaler noget mere, men hva så ? Det er det verdt !
Vi har tilgode (med unntak Fagernes) å oppleve riktig gode norske plasser med samme tilbudsnivå.
Selv norske campinghytter er for dårlige, dyre og dårlig vedlikeholdte eller rengjorte.
Vi glemmer aldri hytta vi fikk f.eks. i Tromsø. Skitten, kvalmende lukt og mugg overalt...
Men selvfølgelig, noen hytteeiere har ivaretatt sjela si og har gode hyttetilbud tross alt, men norske campingplasser har en generell lang vei å gå.
Selv en 3 stjerners på Læsø er det vi i Norge må leite langt etter !

I dag har vi sølvbryllupsdag. Tenk at det nå er 25 år siden vi sa JA til hverandre i Rakkestad kirke kl 14:00. Presten het den gang Åge og han virker som prest fortsatt. Forloverne våre var Ingebjørg Larsen (Mysen) og Helge Stensrud (Dal). Håper på en hyggeaften med forloverne våre en gang uti august når sommerstresset har lagt seg.
Vi hadde et trivelig bryllup med familie og gode venner.
I dag feirer vi dagen mutters alene, og uten spesielt innhold. Fikk i allefall booka oss inn på spabadet her kl. 17:30. Det får bli vår opptrapping til italiensk aften på Strandcafeen kl. 19:30 seinere i aften. Ser på plakaten at det skal være levendes musikk til kl 20:00. Kuult....Tror det bare er for våres skyld vi !...
Noen gave har vi ikke til hverandre - har jo nettopp kjøpt en større garderobeløsning som kosta litt pøng. Men kællen kjøpte jo ei hodepute på Jydsk i går til meg, glemte min favoritt hjemme...

Vi var forresten på en fantastisk flott sykkeltur her om dagen...Viby og Måle er et av de eldste danske bosetningene som er kjente i forhistorien. Vi kan fortsatt se et stykke godt dansk historie her. Og for noen fantastiske hager, gamle bindingsverkbygninger m.v. En gammel kirke er her også samt et par gamle vindmøller fra 1600 tallet (forts drift i en av dem faktisk). Sykling i Damark er ganske greit, men her er utrolig bakkete og smale veier/svinger. Vi takler det og.
Per Ivar har forresten fiksa sykkelen min. Holdt på i hele dag ! Nå har jeg ingen bakbremser. Lurer på om det er smart ? I allefall forbremsen virker. Han trodde han hadde peiling ! Men jeg lurer jeg......Hva er poenget etter 25 års ekteskap ?
Utsikten fra våres c-plass er forresten ikke noe å klage på. Her er sol og masse glede. Vaska tøyet fikk jeg gjort i dag og.....Nå venter boblebadet om noen få strakser men her er et lite glimt fra en bygning som var helt fantastisk å se på i Viby : Fortsatt god sommer folkens i inn- og utland !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar