14. juni 2015

Kanontreffet 2015


gubben min skravler med særpinger, hyggelig bekjentskap, og til høyre bak der står bobilHelga
På Høytorp fort, Mysen, var det i helga 12. - 14. juni 2015 arrangert treff. Dette var 10. gang treffet var avholdt på fortet, og en av stifterne - Erik og Gjertrud - var pådriverne og skaffet oss perfekt beliggenhet her i Indre. 10 år går veldig fort - altfor fort - og plutselig var vi her og ønsket oss bare sol og lutter varme for frosne kropper.
Våren har vært lang, men med Kanontreffet kom en utrolig herlig fredag med dertil herlige omgivelser, plassering av vogner og bobiler. Det gikk fint med det og vi fikk plassert rundt 52 enheter i stort og smått. Det er like trivelig om man kommer med storvogna eller lillebilen - ingen forskjell - bare man er sosial og deler gode vitser og sender rundt et smil eller to. 
Kanontreffet er høyst tradisjonelt, og i år som tidligere år - guiding rundt på batteriet, en av de 27 vi har i Østfold fylke. I tillegg har vi tradisjon for hesteskokasting lørdag samt opp og hoppe morratrim søndag med tippemuligheter og kunnskapstest.
meg under aksjon....hesteskokasting er jo veldig sosialt og gøy...
Hesteskokastingen er for ordens skyld delt inn i en herre- og dameklasse. Nivået var høyt, men jeg nådde ikke til finalen, manglet bare 2 poeng visstnok...Og jeg som trodde jeg var kommet dit - men den gang ei, mange sterke damer med gode kastarmer.
Herrene trådte også til, og tiden fløy innmari fort med gode heiarop og like mye godlynt " mobbing"..
...noen traff veldig bra kan du si....
Utpå lørdagen møttes vi til langbordsetting. Det var særdeles godt med folk og det syntes jeg var veldig morsomt. Jeg hadde jo ikke erfaring med dette, første gang for meg - og som leder syntes jeg folk er flinke til å møtes, dele historier og trimme lattermusklene i timesvis.
gubben "forviller" tippetrimdeltakerne - et av spørsmåla var jo om Elisabeth hadde kjørt over, sykla på eller rygga på han...
Søndagen kom, trekning av årets lotteri var i gang og damene trakk fram et veldig bra - etter mitt syn da - gevinstbord! Flere fruktkurver. Flere flotte gevinster til mann og dame. Tippetrim-premier. Gjennomgang av svarene, og muligens var spørsmåla litt vanskelige i år for ingen nådde opp på 12 rette. Men to på 9 rette, flere på 8 og så en hel haug rundt 7 og 6 rette. Og sågar tre på 0 rette. Hmmm...
Kakebord var det også og det ble nesten tomt. Utrolig velsmakende i sola, før det kom en bitteliten regnskur som var av mindre betydning. Vi er jo "vanntette", så dette gikk bra og utdeling av lotterigevinstene gikk dundrende bra og raskt unna med Iren som skravle"høne". 
...fra fellessamlinga søndag før avreise...premieutdeling og kakespising..
Knut som Kanontreffgeneral takket for alle som har levert gevinster, hjulpet til på en eller annen måte og minnet om både høsttreff og programmet utover høsten.
Det er av og til umulig å rekke og tenke over alle som har trådt til en slik helg - eller tidligere treff. Uansett, det er ikke meningen å glemme noen, så om det har skjedd - ønsker man som leder en liten informasjon om det så alle blir takket og husket. Fort gjort å trå litt feil, men det er jo aldri meningen! 
De som har arbeidet med treffet i helgen, møttes til felles avslutning og evaluering. Noe blir nok endret til neste år, og har noen innspill? Ja, kom med det - nå har vi tid til å planlegge. Kanskje noe nytt? Kanskje fortsette med noe som funker? Kanskje du har en glimrende ide til latterlige treff-øvelser og/eller vil lage tippetrimspørsmåla neste år? Kanskje vil du ha endring i premieringen? Kom med alt du har på hjertet - jeg hører på deg!

Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar