28. mai 2012

Pinsehelgen 2012

Er sommeren endelig her ?

hm...kan jo se sånn ut, men å bo i Østfold innebærer raskt at man skifter temperatur og klær om i "nann"....En vet aldri...plutselig har vi fire årstider på en dag !

Uansett har lille Marie og mamma Anita vært på bobilovernatting for første gang i sine liv. Det ble drømmeplassen Husborn naturcamping.
Ren villmark - men hvor var elgen ? Den så vi ikke noe til denne gangen !

Husborn har et fåtall faste campinggjester, og et fåtall gjesteplasser. Det finnes ikke rent vann fra springen her - ta med er mottoet for eget behov.
Ellers har Husborn ute"dass"...Det er trivelig det - med fluer og mygg som titter innom når du snarest er på dasset en stund....

Det som har gjort Husborg og Øymarksjøen populær, er dets rene vann og ikke minst, mange flotte sandbanker og muligheter til bad for liten og stor, naken eller med tøy eller ikke minst, for fiskeren.
Vi har vært i mange somre på Husborn, men denne pinsehelga står for god varme, lille Maries levnad og ikke minst, herlige Hege og Jan-Inge med familier (faste beboere) vi skravlet noen sene kveldstimer med.

På lørdagen var Julie (4), Thea (2) og Marie (1) i farta .....Det gikk i solkrem faktor 50 men likevel litt røde ble de små stakkars - men ingen klaging. De ble jo foret med kald drikke og litt kjeks samt frukt og annet som falt ned i fanget deres (særlig bilgodteri er populært).

Mammas fang har alltid vært populær, men å våkne mellom morfar og mormor en sen søndags morgen var også gjevt...Det tok litt tid før villjenta våknet ordentlig, men kl 0700 var det opp for bleieskift og frokost !
Det er utrolig deilig å våkne med små nurk ved siden av seg selv om de har underholdt hele natta med armsleng og en fot her og der ....Denne varme lille kroppen som en dag er ute av vårt fang med sine store fremskritt - skal vi følge tett og godt. Får håpe hun også setter pris på sine besteforeldre !

Jeg har ellers gjennomført to konfirmasjonsfotograferinger og jeg ser at jeg får til noe nytt hver gang. Denne gangen var Ingeborg og Elise til pers og de er jo to utrolig flotte jenter ! Trygge foreldre og flotte hjem og ikke minst; en god fremtid venter begge i voksnes verden - jeg ønsker lykke til !1 kommentar:

  1. Kjempebilder av konfirmantene, og utrolig sommerlig og søtt av veslejenta :)

    SvarSlett