13. februar 2012

Januar 2012

kom og gikk....
Utrolig hvordan dagene går... En sitter plutselig en dag og titter på bloggen sin, og finner ut at tiden flyr men tiden kommer også !
Det har vel ikke vært de store happeningene i januar, men vi har kommet et steg nærmere på våres planer for bobilferie i sommer.
Men først skal vi gjennom en rekke bursdager, påske, 17. mai og helligdager ellers i mai. Så har vi et flott bryllup i vente på St.hansaften - det skal bli særdeles spennende ettersom det er lillegutten til mor som gifter seg.

Jeg kjenner at jeg allerede nå gleder meg til bryllupet. Selv om jeg må stå litt på sidelinjen vedrørende det å hjelpe til, er det vendlig spennende det som skjer før og under dagen. De to voksne har selv ordnet det meste, foreløpig ser det kanskje ut til at vi får en finger med i betalingen av litt drikkevarer og så bryllupskaka ?

Har hørt at baker Jenseg i Sarpsborg er dyktig, lurer litt på å bestille kaken derifra.

Ellers var det det med å slanke seg litt, komme i gang med å trene, være motivert og finne bedre fasong og form! Jeg KLARER det IKKE !
Skjønner ikke hvordan alle andre finner ut av motivasjonsfaktoren jeg...Gir snart opp !!
Uansett hva jeg prøver meg på, ender det med knall og fall, stiv og støl kropp, smerter i ukesvis, skader og anna småtteri.
Men nå har jeg tatt opp et etterlengtet spørsmål til fastlegen min (omsider), og da har hun søkt meg inn på såkalt rehabilitering og mestringsopphold. Har fått plass på Steffensrud på Bøverbu, men det er jo ca 8 mndrs ventetid ! Akk - får bare prøve å lære meg nye metoder for å holde ut frem til oppholdet.
Det skal bli spennende og se hva de kan finne ut som mine fysioterapeuter ellers sliter med. Men kanskje jeg selv har skylda ?


Farfar Per Ivar - Linnea og Hedda i lek på stuegulvet

Her om dagen fylte tuppeline nr 2 - Linnea - 1 år. Tenk at hun allerede er oppe og går, med støtte. Rundt bordet fyker hun ettersom snopet flytter seg...Morsomt og se at hun hyler opp av glede når jeg dukker opp av og til. Hun smiler med hele kroppen og det er jo så fantastiske følelser slike småkryp kan gi en.
At vi har fått tre friske og relativt lette jenter, er utrolig. Naturen gir og vi forsyner oss.
Måtte det gå så bra som det bare kan gå for Linnea og de andre barnebarna våres.

Ja, tilbake til bobillivet vårt da. Nå står bobilen på vinterlagring. Merkelig følelse å sitte inne vinterstid og ikke dra litt rundt her og der, men greit nok. Vi er nok ikke typiske vintermennesker i bobil/campinglivet. Vi gleder oss til foråret / våren + sommeren og etteråret.
Nå kommer vel straks veiavgiften, så må bobilen på en 3 års undersøkelse og kontroll. EU- service også.
Håper de ikke finner masse feil. Uansett - bilen har jo ikke gått mer enn 22 000 km.
Skal holde lenge den....

Vi har lagt planer om å dra på tre ukers rundtur med gode pause og stoppdager fra midten av juli.
Da håper vi Nord-Sverige og Lofotenområdet i Norge viser seg fra sin beste side. En skrekk kan vel være at svært mange turister finner veien på samme tidspunkt da det er nordisk campingleir ca 14. juli og utover ei ukes tid på Bardu.

Påsketuren er det verre med....foreløpig ser det ut til å være en god, gammaldags norsk vinter med bittelitt snø, kuldegrader opp og ned (varierer jo ofte fra - 12 til + 5) annenhver dag. Umulig å fyre uten at vi koker bort, eller at vi fryser fordi vi har droppet å fyre ........
Påska kommer rundt 1. april - vi lurer på hva vi skal gjøre. Tankene spinner...Mulig vi hopper på en liten flytur enten til Riga, Berlin, Dublin eller noe hvis ledig fra skjærtorsdag kanskje ?
Håper på en billigbillett fra Rygge - men vi venter helt til siste liten...
Vi skal jo begge to jobbe alle dagene forut for påska også.....

I fotoklubben går livet sin skjeve gang. Har virkelig fått prøvd studiosettlyset og er megafornøyd med fotoshooten av Marie 18. januar.
Nå er neste opplegg og tema : RUND
I alle dager - hva skal en finne på....????
Er helt blank, men det detter vel noe ned i hodet på en før eller senere...Gode tips er alltid mottakelig !

Vi skriver februar - jeg har fylt 48 og ser 50 tallet komme stormende - nesten kastet på  meg altså !
Uansett, før det - skal jeg begynne med oppussing av stua helt alene ! Tror neppe mannen min vil være med på alle mine flotte planer !
Men han ble med på å kaste ut den gamle spisestua fra min bestefar fra 1941 ! Endelig !
Nå har vi bestilt ny - sort stuebord med seks stoler i cremefarger. Ser ut til å bli flott etterhvert.

Men jakter fortvilet på en seksjon/glasskap/framskap ! Vært i alle møbelbutikker i fylket og leita fortvila...Dukker vel opp en når en minst aner det håper jeg - trua er jo der !

Ha en god februar folkens!


Anette min gode venninne og jeg var utsatt for et fotoshootopplegg på Midtstuen forleden kveld....Her er et resultat av oss to...usminket faktor kan du si .....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar