9. januar 2011

Provoserende blogg som attpåtil har stjålet ...

Her om dagen kom jeg tilfeldigvis over en tekst og et bilde som viser seg å ha vært stjålet fra meg og min svigerdatter !
Vi er begge sjokkerte selv om vi vet at bloggere ikke alltid er dem dem gir seg ut for !
Men at de kaller vårt barn og barnebarn for sitt eget og skryter opp i himmelen for sitt flotte bilde er utrolig men sant ! Trodde det ikke gikk an å være så useriøst på en blogg !
Jeg må si jeg har rapportert damen/herren og bloggen er også full av løgner og usannheter så langt jeg formår og lese. Men jeg skal ikke tøye strikken her mere, for da får jeg vel høyt blodtrykk ??
Å rapportere misbruk krevde en hel dag og gode engelskkunnskaper - håper de får stanset bloggen !


Ellers har vinteren satt sine spor - strømregninga blir stor den - både for deg og meg ......
Men vi står han over som de sier i NordNorge...Og attpåtil NordNorge - dit vil jeg til sommeren og kællen er helt "med"....


Vi planlegger litt - eller rettere sagt - snakker om reiseruter og diverse for sommeren 2011...Kiruna er et av målene samt Haparanda....og Svenskekysten oppover fra Stockholm til nord..


Vi gleder oss !!


Snøen ligger og idag hadde jeg planlagt fotoshoot...Men det er glatt, sørpete og en blanding av måkt og ikke måkt vei...Opeln min er blant de minste og da gidder jeg ikke å trosse naturkreftene...Det ble muffinsbaking eller cupcakes på fagspråket..
Dattera mi har sin 24. bursdag i morra og da får jeg gladelig overraske madammen....
Men pyntinga ja - den skal jeg sjekke ut og gjøre riktig cupcakes utav....Blir smørkrem med ulik pynt og farger...Gleder meg !!!

Parken ved Midtstuen Galleri 8. januar kl. 23:24


5 kommentarer:

 1. Jeg kjenner folk som har opplevd akkurat det samme på nettby, bilder og identitet ble stjålet og fremstilt som egne barn og barnebarn. Jeg synes faktisk at i et slikt tilfelle som dette så kan du godt fortelle navnet på bloggen ( evt linke den her) slik at andre kan gå inn og følge med at ikke de selv eller andre de kjenner til blir misbrukt der. Det er neppe hverken første eller siste gangen slikt skjer, desverre. Hilsen fra ei bobildame i NordNorge ;)

  SvarSlett
 2. http://gioia.blogg.no/1294107808_om_barna.html#

  På denne nettsida sto vårt private bilde !

  Fikk vel ikke sjokk, men ble mer eitrande sinna heheheh......Når jeg leser aktuelle blogg finner jeg heller ingen sammenheng....Gurimalla - i såfall er det et rart ektepar...De har et barn fra 3 år tilbake, født tvillinger i november 2010 og lagt inn under kniven på 6 t operasjon 6. januar for å 5. januar finne ut at ho er gravid igjen ! Tror egentlig ikke noe på dem..Bildene som har vært på nettsiden dems er nå fjernet i sin helhet...Tror det kan være f.eks. pedofile eller noen som liker å leve på løgn !

  Ja, hvordan står det til i Nord-Norge ? Vi sveiper innom på vei fra Kiruna.....Tips tas i mot med gode bobilparkeringer....
  God vinter !

  SvarSlett
 3. Ja da sveiper dokker rett inn i vårres område. Massevis av nydelig natur og fine plasser å stå, spør du meg. Vi kjøpte bobilen i sommer og benyttet enhver anledning vi hadde til å bruke den. utrulig masse fine plasser spesielt på svensk side på høyfjellet, sjekk denne:
  http://benitamenneskan.blogspot.com/2010/08/blog-post_2569.html Bergfors naturrasteplass
  Masse stier og fine grillplasser i området der, svenskene kan det! Drar dere nordover eller sørover når dere kommer over til norskegrensen?

  SvarSlett
 4. Syyyyke tid!! Sånt er jo rent SKUMMELT!!!
  En av de mange grunnene til at jeg styrer så godt som mulig unna å poste bilder av unga mine på nettet.. hender jeg legger ett lite bilde ut i ny og ne, men helst ikke. Hvordan klarte du å finne dette? Har du noen tips ang å finne slikt, til oss andre?

  Jeg hadde masse planer idag, UTErelaterte planer, men jeg droppet alle da jeg så at det REGNET. Æsj.. Jeg vil heller ha snø!

  Koselig bilde fra midstuen! =)

  SvarSlett
 5. Først til Nord-Norge :
  Vi kjører Ørje-Stockholm og kysten opp til Kiruna og Haparanda...Over til Nord-Norge et sted (fra Kiruna tenker vi) og innom Lofotenområdet og så ned til Trondheim. Deretter blir det bare tid og lyst som drar oss videre...
  Vi kjører altså Norge ned for en gang skyld...Tok tur-retur i 2000 - det er nå 11 år siden, men jeg har da fløyet til Hammerfest og Sørøya et par ganger alene for å besøke ei god venninne...Ville gjerne tilbrakt noen dager og fått sett f.eks. Nordlyset...Men den tid den glede !
  Monica :
  Det var tilfeldigheter som førte oss dit. Min svigerdatter fikk plutselig facebookmelding om at dattera hennes kanskje var avbildet på goiabloggen...Så det gikk fort og til slutt ble det slettet en hel del på nettsida der...
  Drittlei hele regnet alt jeg....ønsker mer snø og vinter...mye bedre for helsa også...

  SvarSlett