9. juli 2018

2018 er godt i gang, og jammen trengs det oppdatering!

Merkelig hvordan tiden flyr, eller rettere sagt den løper like raskt som meg og mere til.......Januar, februar, mars og april kom og gikk......BobilHelga ble solgt i fjor høst og 16. desember 2017 rullet Kabine inn på Mysen Caravan og da blir det nok litt andre boller skal du se.
Å gå fra bobil til campingvogn er ikke store "greia" for oss, men du verden hvor mer plass vi får, bedre kjøreutnyttelse med å komme oss omkring og ikke minst, de fem minste i Bjørnstadflokken har funnet ut at det er køyeseng og det betyr selvfølgelig på tuuuuur........
Sandergullet likte kakao med snøskumballer oppi!

Linnea i farta uten staver! 
Januar var stille og fredelig, Anita ble 31 og det merkes at barna våre begynner å bli godt voksne. Kald januar, lite snø men det kom såpass at vi hadde skiføre og brukte noen timer i marka bl.a. på Skrabberud med hele familien. Vi gikk på ski, bortover da...Ikke særlig alpint her sa Hedda. Jentutten Marie, Linnea, Hedda forsvant med Håvard og Per Ivar på en sløyfe på ca. 3-4 km og vendte tilbake der Mikkel og Sander lekte med mammaene sine både på småski og i akebakkene her. Mikkel erklærte (som vanlig den mest sultne) at mattid var det nå, og da måtte mommo fram med grillen og pølsepakkene forsvant alle som en! Drikke var litt god kakao og nogo attåt, og i sola var det deilig, mens det var kaldere og surere i skyggen. Søndagen i bakkene rundt Skrabberud er flotte - håper alle kan se verdien av naturlek og at barnebarna får utfolde seg som bare det.
Her glir grillpølser med nogo attåt ned både hos Marie og Hedda

Onkel Håvard aker med Mikkel og hoi hvor det går med stor fart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar