9. juli 2018

Du verden, februar - april fløy avgårde....

Februar hadde Linnea, Per Ivar, Yvonne og jeg bursdag. Dagene kom og kaker seg på sidelivet og vi storkoste oss i lag. Linnea var så heldig at hun fikk billetter til konsert 14. juli på Fredriksten Festning, Halden. Konsert med MM...Marcus og Martinius...
Tror dere ikke at det satt to andre virkelig sjalu frøkner ved siden av - og en tante Anita som hadde erklært at konsert går hun gjerne på!
Etterhvert dro farmor/mommo fram flere billetter og da sto jubelen i taket for jentutten...
Linnea og Marie finner på skihyss i hagens vinterskrud 

Hedda på skilek

Februar gikk og vinteren holdt seg godt fast her i Rakkestad. Tror sjelden vi har hatt så mye snø og så lenge...Uansett unga akte, gikk på ski, prøvde skøyter og hadde snøballkrig. Heldigvis var det akkurat passe temperatur og vi voksne kjente at det var riktig uvanlig med denne lange vinteren.

Mars da?
Joda - snøen lå videre likeså godt. Helt til 2. mai hadde vi snø her i gården! Utrolig men sant!
Sander har funnet pappas gamle legoleker...
Røverne Mikkel og Marie i skikkelig full fart med utkledning og greier 

Mikkel digger alt med lyd - og motor - og hjul...
Etter uker med lek og uteaktivitet begynte vi å se våren. Og med den fikk vi jammen hjem hu nye svenskedama våres - frk. Kabine....
Førstereisen gikk til Edsvik camping, et flott lite mysigt stelle rett utenfor Grebbestad. Fjorden lå der så blank, vogna var blank, og hele utelivet var bare begynnelsen på en lang vår og deilig sommer håpet vi.
Tiden her ved Edsvik camping gikk til å bli kjent med campingvogna, teste sengene og sørge for at kællen havnet i sideleie i køya mens fruen i huset tok sjefsenga!
Vel likt og fordøyd mett etter mye god mat, gikk vi lange turer og tittet på omgivelsene.
Flott her i vernede naturomgivelser rundt Tjurpannan m.v. Ta turen en gang og ha på gode sko!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar