26. desember 2015

Julestria med NBCC avd. Askim og omegn 2015

Årshjulet ruller fort i Norsk Bobil og Caravan club avd. Askim og omegn. Som leder har jeg litt ansvar, men jeg overlater mest til medlemmene å legge inn ønsker, prøve å etterkomme eller forbedre det vi kan. Vi har hatt et svært aktivt år, fylt 25 år og ikke minst, gjennomført aktiviteter for liten og stor.
Her åpner jeg jubileet med selveste president Bjørn Johansen til venstre for meg, og ja, jeg hadde gruet meg i flere uker!
Men det gikk storfint sa dem....
I april tok vi for oss 25 årsjubileet etter å ha fått "go" for å bruke pæng på årsmøtet i februar.
Vi feiret jubileet vårt i flotte omgivelser på Slitu, hadde god mat av Toril fra Miranda samt dansemusikk fra de dype skoger. Mange koste seg, og ble jammen over til neste dag hvor felles frokost ble gjort i salen før hjemreisen tok til.

Mai kom som et skudd, og med det hadde vi så og si 50 caravanister til teknisk kontroll! Ny pers, men der stopper vi antall deltakere for nå har grensen vår nådd. Tekniske gutter fra Statens vegvesen jobbet fra kl 17 og til 2130 - det var lenge det! Takk guttær!

Fra teknisk kontroll i begynnelsen av mai...alt vel, men noe småtteri var det...
I juni hadde vi Kanon-treff som vanlig på Høytorp Fort, Mysen. Junidagene gikk fort og det var herlig vær. Mange mennesker og trivelige dager med kjente og noen få nye.
Folksomt siste dag under premieutdeling, og merker for lang og god innsats
Så gikk sommeren til private ting og tang, før vi i august satset på høsttreff i Gamle Fredrikstad. Der traff vi litt uheldig med dato og antall besøkende, men vi var over 50 stykker og klarte det kunststykket og kose oss mer enn godt nok. Hesteskokasting på gras (ikke å anbefale), aktivitetsløype med støvelkasting og musehiving, grilling og dansemusikk fra han Øyvind fra Rakkestad til de sene kveldstimer. Alt i alt et svært vellykket arrangement i flotte høstfarger.
På toppen lå "sjefen" med sin mann og nøt utefrokost disse sene augustdagene. Et flott skue!
Oktober kom og gikk,  - en bovlingkveld gjennomført igjen med suksess, og så hadde vi medlemsmøte på Slitu Karosseriverksted. Trivelig for mannfolka, men for oss damer var det litt over "hodet" - i alle for meg som er så lite teknisk interessert, men jeg later som - må vel det for jeg er jo "sjefen" hehehe.....

November kostet det noen få krefter i godt lag med hele arrangementskomiteen for vellykket 120 stk til julemiddag i Kirkeby grendehus. Deretter gikk det slag i slag med julebakekakedag for barna på Eidsberg ungdomsskole samt juletrefesten for 40 stykker ute på Trømborg aktivitetshus.
Så tok styret og komiteene ferie, og det var vel fortjent synes jeg som leder.
Fra gjestebordet Kirkeby grendehus julemiddagsmøtet

Snømannen dukket opp under premieutdelinga!

Fra julebakekakedagen med småtrollene våres i NBCC avdelinga

Eventyr er spennende, og barna på juletrefestettermiddagen fulgte spent med

2016 lover godt, og vi tar i mot forslag på aktiviteter som ønskes avholdt.

Takk for i år, og jeg må bare vise dere en spesiell hilsen jeg har fått, og bemerk at jeg absolutt ikke er noe som helst fotogen, men artig å få en så flott hilsen på slutten av et aktivt år.
Nå mener jeg ikke å glemme noen, men takk til alle og enhver for all bistand og morsomme treffer i året som har gått. Jeg gleder meg allerede til 2016 jeg!For eget ansvar og regning, Elisabeth
Godt nytt år ønskes deg og dine!

1 kommentar:

  1. Du er herlig Elisabeth!
    Flott oppsummert.
    Og "på låven"-hilsenen var fra meg - vel fortjent!
    Hilsen sekkretærn

    SvarSlett