6. september 2015

Høsttreff i Fredrikstad og 60 års lag på Kynna


Under en sesong med bobil og campingliv, har jeg sjelden oppgaver som treffvert, men i år tok jeg sjansen sammen med han Kai.  Kai og jeg fiksa tålelig bra program, skaffet megabra musikk og ikke minst, fredagspølser...

Årets høsttreff la NBCC avd. Askim og omegn til hovedsetet i Østfold, nemlig Fredrikstad. I Gamlebyen fant vi en ivrig utleier på Fredrikstad motell og camping, og vi fikk servet absolutt alt vi lurte på - så takk til Eivind der :) 


Under et høsttreff er det mange ildsjeler, og blant dem fant vi Lillian og Leif, Tore og Marvel, Grethe-Lill og Bjørn samt Aud og Helge. Kai og jeg og da...men vi var liksom selvskrevne hehe...
Programmet var enkelt denne helga. Fredag pølser som vanlig fra pølsemakeren i Rakkestad, Ringstad Kjøtt - ingen over og ingen ved siden av, bare knall godt! Så kom fredagsdansen i gang, og jeg må si en ting: Jeg lovet alle NBCC-venner knall musikk - og det fikk vi! Øyvind Østby - mannen fra de dype skoger med flott stemme og musikalitet brakte den ene låten etter den andre...Selv om enkelte danset lite, nøt de hele kvelden og skrøt uhemmet av ØØ hele helga, og da var jeg i minstesann fornøyd og kunne fortelle ØØ at han blir nok booket om igjen en gang seinere.


Over ser vi Grethe-Lill og gubbetubben prøve seg på spørsmåla til han Bjørn. Det ble - holdt på å si som vanlig hehehe - diskusjon om svar...Pytt pytt....Morsomt lell!
Men kansje det mest spennende denne gangen, var en kombinasjon av poster og aktiviteter. Vi hadde blindfold for øynene og plukke opp en gjenstand i hemmelig bøtte med typiske rare ting oppe i, gjette antall klinkekuler, musekasting, støvelkasting og iq-test.


Støvelkastinga var det mange som prøvde seg på - med blandet hell! Noen traff - men de fleste var jo vakre kvinner i avdelinga. Mennene hadde mindre tur.....denne gangen :)
Så hadde vi i løpet av helga hesteskokasting og flotte vinnere var Hilde R.for damene og han Harald P. fra herrenes side. Verdige vinnere med god margin til resten av kasterne.

Vi hadde knallvær hele helga og til slutt måtte godsakene pakkes ned og reisen stå for tur. Vi fant alle våre eiendeler, spiste pølser igjen vi som ryddet i arrangementskomiteen og så til at alle kom hjem vel. Men en sto igjen - stakkars - men vi fikk dem kjørt hjem til slutt. Det er nå en ting med bobiler som vogner - noe skal skje, og takknemligheten er der når hjelperne trår til. Det er noe eget med oss treffolk og medlemmer i avd. Askim og omegn - de hjelper til, de er der for hverandre og det er stor sosial aktivitet over hele linja. Måtte vi få flere med på treff, for det er så morsomt - nye mennesker og nye bekjentskaper :) 

60 år - Magne Storlien - Kynna bru
Ja, nå har vi endelig vært på Kynna vi også..Alltid hørt om Kynna hit og Kynna dit, men ikke skjønt hva det har vært....Inntil vi kom dit - et godt stykke uti nærturen og mye flott skaug samt vann. Forsamlingsstedet var unikt og trivelig var det hele helga.
At Magne har fylt 60 - har ikke latt oss passere sånn i stillhet. Vi gratulerte han under høsttreffet, men så var det jammen en liten treff for Magnes venner i inn og utland på Kynna litt seinere. Magne vet å feste! 60 år er en engangsforteelse og vi takker for mat og drikke, samt hyggelig vertskap. Måtte du få mange fiine år som 60 åring!


Når man har spist i det vide og brede, drukket og pratet masse morro (tror vi da) ...er det på tide med litt trim - også under en helg...Aud og Helge stiller - spesielt Aud - opp med den ene lekkerbiskenen etter den andre - så vi måtte finne på noe for å klargjøre for kveldens tre retters...
Det ble fottur på Kynna med Frank og Eli, Aud og Helge og så oss da....Hvor vi gikk?
Vet da pokkern, men er det så nøye da?
Vi kosa oss, pausa og tællæ lenge og vel inntil vi fant veien tilbake. 
Mye flott skau der oppe og maur!


Underveis fant vi forøvrig to mannfolk til salgs! Bare å ringe! Kjekke, staute og utrolig handy...


Og her over var liksom jubilanten på full fart inn til gaveoppakkinga!
Om han var i vannrett eller i vater - vites ikke - men spiller det noen rolle?
Magne er Magne, og flottere jubilant fant vi ikke på fjellet der og da!
Gratulerer med dagen!
Takk for deilig festivitas i tri heile dager att ende!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar