23. september 2013

Barnebarn, gleder, jubel og utrolig morsomt !


Noen dager i september må bare nytes når sommeren er på hell og likevel gir oss varme, sol og ikke minst barnslige gleder! Vi som er farmor og farfar fant ut at vi måtte ta med oss småtroll på tur fordi den ene var allerede bortskjemt i Tyrkia og vi kunne ikke gjøre mindre stas på to andre....
Så ble det tur til piratland, EU, Daftø camping, badeland og greier.
Hedda fikk hedersplassen i framsetet på bobilen og erklærte fort at her så man jammen mye av verdenen så høyt oppe man satt! Bare ved snack-en i Sarpsborg kom det nææææ - se den isen a (på taket).....deretter var det klart uttrykk for at der nede på åkern var det jordbær !
At farmor prøvde å si at de kommer neste år og ikke noe nå, var mindre greit....
Vi kom oss vel i havn ved Daftø camping uten grinete småbarn, uten bilsyke. Ut av bilen de for og inn for å betale og måtte bare si det: Farmor betaler sa Hedda til dama med klart uttrykk og mine.
Da var det vel ingen vei utenom?
Vi fikk oss en grei plass på en stille og fredelig oase ikke så langt fra toalett, lekeplass og vann.
Vi hadde vel ikke før parkert for trolla forsvant opp i nærmeste lekestativ og der ble de en stund.
Men vi skulle jo noe mer!
Daftø til tross for september hadde oppe i piratbyen og dit gikk vi opp alle bakkene og betalte oss inn.
Hedda og Linnea syntes det var stas - kjøre karusell, falle i vannet (Linnea), leke i svinghuske osv.
Etter noen timer her falt sulten på plass og hylte i stort felleskor på at nå måtte vi alle fire gå og spise.
Som sagt så gjort, pizza ble bestilt og saft måtte til. Rett utenfor restauranten sto en pirat med sitt seidel og viste oss hvordan vi skulle drikke...Hedda og Linnea kunne ikke være mindre dårlige nei!
Kvelden siger ofte på også på en hyggelig campingplass. Utover kveldinga var det yoghurt og barnetimelesning med farmor. Farfar fant opp kruttet og trakk ned himmelsenga hvor Linnea og farfar skulle ligge. Det var stoor stas å ligge der oppe sa Linnea og sovnet ganske fort.
Hedda derimot erklærte at hun var størst og måtte være våken lenge for Linnea var minst.
Som sagt så gjort så fikk vi lurt ho til senga der hun og farmor skulle ligge med ei god bok og noen bamser. Tror ikke farmor kom langt inn i boka før gjespen og Jon Blund møtte henne.
Da var ho vips i drømmeland - akkurat som Linnea.
Søndagen opprant etterhvert med duggfriske vinder og herlig frokost etterhvert. Men først fant vi det lille minibadet på campingen og det var akkurat det Linnea og Hedda trengte - eget bad med eget speil i passe kroppslig størrelse! Ansiktsvasken og tannpussen gikk som en lek og da sa også Hedda at pappa kan lage sånn han se....Da gjenstår det å se om piken får viljen sin :)

Vi måtte pakke ned i bobilHelga og det var koselig med to jenter hjemover også. De duppet litt av her og der og ble vekket ved badeland ved hotell Quality i Sarpsborg. Inn og betale ganske fort og så av med tøyet og på med badedrakta...2 1/2 time satte kreftene ut av spill og på med rent tøy og inn på mækkern for for i magen.
Etter dette skulle vi finne veien hjem og det gikk jo bra for begge jentene sovnet før første rundkjøring omtrent .....hadde vi gamle besteforeldre slitt dem helt ut ?

Tusen takk for turen Linnea og Hedda ! Vi er glad i dere vi <3

1 kommentar:

  1. Høres ut som om små og store har hatt en kjempetur. Blir rett og slett i godt humør av å lese det. :-) En hel helg med gode opplevelser og minner.

    Anette

    SvarSlett