28. oktober 2010

Anette og Elisabeths lille fotoutstilling

Så var dagen kommet....
Etter masse arbeide, planlegging og atter tenking og tanking av opplegg, har Anette og jeg kommet frem til at nå hadde vi nok bra bilder og da skulle det jammen bli en utstilling - vår første på egen hånd!
Vi tok en liten chatt med verten på Grand Cafe i Rakkestad og plutselig var jammen Gabrielle med på notene. Hun skulle uansett renovere og rydde litt i restauranten og tenkte selv at noe nytt var aktuelt på de flotte og hvite veggene sine. Som sagt så gjort, nå var det faktisk ingen vei tilbake !

Dagen kom gørfort....Bildene ble hengt opp med orden og reda som det heter, og vi var veldig spente på mottakelsen av våre utvalgte 12 bilder (seks hver).

Vi laget en invitasjon og sendte i øst og vest - og jammen var det fullt hus hele dagen på Grand Cafe - deilig....
Men om alle så på bildene - er oss uvisst...Uansett, vi fikk blomster fra kjære Per Ivar og så var det flere innom som kom personlig med sine gratulasjoner og tyckte så og si om utvalget vårt..

Utpå ettermiddagen dukka det jammen opp en journalist - og vips var vi i lokalavisa på mandagen. Morsomt og en bra skrevet artikkel av journalisten Morten Erik Olsen !

Det var en utladet dame på søndagen og da var det deilig å lene seg tilbake på sofaen og vite at jeg hadde gjort mitt beste.

Håper flere kan stikke innom Grand Cafe og si sin mening om vår felles fotokunst og samtidig smake på noen av vellagede retter fra Gabrielle og betjeningen !

Velkommen !
3 kommentarer:

 1. Jepp.akkurat slik var det. En god dag du skriver om :-)
  Husk å gi kreditt til Monica Snopestad som tok disse fine bildene av oss :-)

  Anette

  SvarSlett
 2. Så moro at alt har gått fint! Klart at man kan når man vil!!! Leste selvfølgelig om dere i RA! Jeg skal ta meg en tur å kikke :)

  SvarSlett
 3. Det var gøy å titte på bildene deres, og å ta bilder selv av hendelsen..=)

  Flinke dere!

  SvarSlett