17. april 2010

Kroatia 2010


Nå har vi endelig bestemt oss og det ble Kroatia i årets sommerferie gitt...med kjerra nedover og bortover og til varmen - deilig!
Vi har snoka til oss en bra plass forhåpentligvis, og det ble Zelena Laguna i Porec-området. Har lest og tenkt og tror at dette kommer til å bli toppers. Så må vi innom Slovenia og stedet Bled. Skal visstnok være så utrolig vakkert der...Alle tips mottas gjerne med takk.
I dag har dagen vært sur og guffen og greit nok å ikke være på bobiltur. Det har blitt pass av Hedda lita og morsom er hu. Far skifter bremser på gammelcorsaen og håper den går i minst to år til før nyere bil. Vi har funnet ut at levesettet vårt krever at vi sparer mest mulig til bobilturer fordi det er så fantastisk morsomt, herlig og befriende. Alle våre midler går dit har vi sagt til barna så arven kan de bare "glemme"...lenge leve vi skal også...

Gleder oss til Kroatia !!

1 kommentar:

  1. Hehe...=) Ja, dere skal da nyte tilværelsen selv å da! =)
    Bobillivet er nok utrolig digg, jeg vet jo selv hvordan det er å bo i campingvogn over lengre tid (2-3mnd en sommer), og det vel der og da at jeg kuttet ut å drømme om å bygge hus. Det er jo så herlig med LITE og enkelt å holde rent! Masse tid til alt annet. UT.
    Kroatia høres herlig ut!! Håper dere får en flott tur! =)

    SvarSlett