22. september 2009

Lillehammer og bobilmessen 2009


Helga 11. - 13. september 2009 :
Så var det i gang med rullinga igjen...Denne gangen var vi uten mål men vi havnet først på bobilmessen på Lillestrøm. Der fikk vi årets nyheter og noe å tenke på...Men dyrt og deilig er det da...... Etter å ha vandret rundt et par timer tok vi bobilen opp til Lillehammer og campingen ved bybroa.
Der var det et utall bobiler og gjett hvor de hadde tenkt seg eller skulle ? Ergo var vi ikke alene denne helga... Men hyggelig det - mange flotte biler, fine folk og god mat. På lørdagen tuslet vi fra campingen og opp alle motbakkene inn mot Lillehammer sentrum. Der var det bondens dag og husflidens dag ! Vi fikk smake og se deilige grønnsaker fra årets grøde, se husflidens virke og der var det mye lekkert til en bra pris. I Lillehammer er det nok å gjøre, spise på ulike steder og bare ha det ålreit. Turmiljøet ligger rundt svingen og det er ingen unnskyldning med gode sko og klær på. Vi havnet imidlertid tilbake i bobilen etter å ha shoppa litt på lysstøperiet til Løiten og litt til barnebarnet vårt...selvfølgelig....
Det var jo fotballkamp med FFK på tv-en og den kunne jo ikke kællen gå glipp av..
Natta kom, vi merket høsten og det var kaldt ute men deilig inne med gulvvarme og det hele.
Søndagen tok vi bobilen opp til Sjusjøen, over til Mittels og så over Stor-Elvdal og ned til Rena. Der tok vi veien videre til Elgstua for middag på Elverum. Igjen bak rattet og rundt om Kongsvinger ! Av alle steder.....Men været var flott og vi fikk se det triste med årets avling - mange steder var det utresket dessverre. Regnet vant i år. Synd for bonden!
Vel hjemme sent søndag kveld gjensto litt utrydding og oppvask og dett var dett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar