16. februar 2020

DNS-treff pinsen 2019

Første som slo oss, var at vi måtte gjøre en rekke ting på huset de nærmeste tre årene, og fant ut at i blant måtte vi ha litt rekreasjon. Vi har jo bil og campingvogn, og jammen er det planer om en båt utover - eller om litt når vi fått samla sammen mer gryn....Vi skulle nyte imellom slaga, men først ut sommerhalvåret 2019 var pinsetreffet som vi la til Danmark. Vi kunne selvfølgelig vært med gjengen i Askim og omegn opp til Kynna, Strømstad eller andre steder de dro, men vi hadde fått  noen ekstra fridager da mannen hadde friuke på arbeid, og kona i huset tok og byttet til seg noen fortjente fridager på arbeid.

Vi farta med båt Gøteborg-Fredrikshavn en ettermiddag og over til Blokhus klit camping ikke langt unna Løkken eller Blokhus. Campingen ligger isolert fra strand og byliv, men i skjermede omgivelser er det bare å nyte, ha ferie og det er kort vei til det du måtte ønske.

Her er det strand og badeliv hvis en ønsker det, eller bare streife omkring da naturen er fantastisk i seg selv her nede ved kysten selv om den er karrig og vindhard til tider. Vi var heldige aktuelle helg og koste oss i lag med sarpinger, fredrikstadfolk og en hel haug eldre dansker....Vi var liksom yngst fant vi ut, men pytt pytt....
Løkken og Blokhus er godt besøkt sommerstid, men vi fant ut at med litt mer stille perioder så får vi opplevd mer og gå litt mer uforstyrret omkring.

Vi farta en ettermiddag inn til Løkken og Blokhus. Titta inn i butikkvinduer og fikk kjørt lommeboka bitte litt etter hvert som både handlelysten dukket opp, interessant matlukt og øl da selvfølgelig...
Pinsetreffet gikk med til sedvanlige campingaktiviteter som å dele erfaringer og løgner, kaste hestesko, quiz og loddsalg. Mye god prat og noen nye bekjente ble det også. 






.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar