24. mai 2010

Sundet Camping - Lennartsfors

Så er pinsa snart slutt, og vi forflyttet oss søndag morgen over til et nytt stykke "Sverige".
Men først var vi på hjul fra Laxsjøn - Billingsfors - Bengtsfors og så en liten pause for innhandling av drikke og noe til kaffen ved Gustavsfors. Der gikk vi også en tur og så på noen seileelever - litt rart med seiling der men tøft var det og flinke var disse unge svenskene.
Det var fine parkeringsforhold for bobiler rundt i disse områdene og pauser kan vi ta slik at vi er årvåkne i trafikkbildet. Mye fin natur !
Vi lurte ille på hvor vi burde legge oss inn for natten før det gikk opp et lys og vi havnet hos gode venner og familie til mannen min ved Lennartsfors. 7 km nord for sentrum (sentrum og sentrum...) ligger den private delen av Sundet camping, men inn kom vi etter en liten forespørsel og noen gikk god for oss. Det ble en herlig ettermiddag i stekende sol og noen få lokale regnbyger også. Grillmaten smaker alltid godt ute i frisk natur og med gode venner.
Mandagen opprant med såder väder men bra nok til frokost ute. Så titta sola frem og vi ble sittende og ble mer røde både her og der....
Utpå ettermiddagen pakket vi raskt sammen og for skauveien til Nøssemark og slepeferja der. Det var bra trafikk ved ferjestedet men vi slapp å vente noe særlig. Først inn og først ut ! Typisk oss det !
Utover Aremarkskogene og hjem til Rakkestad bar det og der ventet utpakning.
Neste tur ? Ja det veit vi ikke i skrivende stund !

2 kommentarer:

  1. Tittei..=) Tusen takk for den koselige kommentaren...=) Blir så gla når jeg leser sånne herlige noen..=)

    SvarSlett
  2. Får så lyst på bobil når jeg leser bloggen din, men det har jeg vel sagt før? =) Vi har jo en diiiiger campingvogn, men den har jeg ikke lov til å kjøre med visst.. Så da blir den stående hjemme. Si ifra om du vet om noen som ønsker å kjøpe en stor og flott vogn da.

    SvarSlett